Monday, January 3, 2011

elya,abah dan umie tak sihat

haha sempena tahun baru 2011 ni kami sekeluarga dijangkiti virus selesema,demam dan batuk..nak2 kat sikecik elya sian sgt..semalam mlm elya mmg tak dpt tidor nyeyak..sebab hidung dia tersumbat..saya sapukan vicks kat badan tidorlah then sejam bangun semula..saya pun mmg tak dapat tidor sejak dia nangis dlm kul 2.45pagi tu yg tak dpat nak lelapkan mata..then after subuh baru elya tidor tu pun dah bangun awal2 pagi dlm kul 730..huhu.elya walapun demam dia mmg aktif dan senang dijaga tak buat banyak peragailah..cuma semalam maybe rasa hidung tak selesa tu yg meragam gaknya..

1 comment:

Monday, January 3, 2011

elya,abah dan umie tak sihat

haha sempena tahun baru 2011 ni kami sekeluarga dijangkiti virus selesema,demam dan batuk..nak2 kat sikecik elya sian sgt..semalam mlm elya mmg tak dpt tidor nyeyak..sebab hidung dia tersumbat..saya sapukan vicks kat badan tidorlah then sejam bangun semula..saya pun mmg tak dapat tidor sejak dia nangis dlm kul 2.45pagi tu yg tak dpat nak lelapkan mata..then after subuh baru elya tidor tu pun dah bangun awal2 pagi dlm kul 730..huhu.elya walapun demam dia mmg aktif dan senang dijaga tak buat banyak peragailah..cuma semalam maybe rasa hidung tak selesa tu yg meragam gaknya..

1 comment:

Monday, January 3, 2011

elya,abah dan umie tak sihat

haha sempena tahun baru 2011 ni kami sekeluarga dijangkiti virus selesema,demam dan batuk..nak2 kat sikecik elya sian sgt..semalam mlm elya mmg tak dpt tidor nyeyak..sebab hidung dia tersumbat..saya sapukan vicks kat badan tidorlah then sejam bangun semula..saya pun mmg tak dapat tidor sejak dia nangis dlm kul 2.45pagi tu yg tak dpat nak lelapkan mata..then after subuh baru elya tidor tu pun dah bangun awal2 pagi dlm kul 730..huhu.elya walapun demam dia mmg aktif dan senang dijaga tak buat banyak peragailah..cuma semalam maybe rasa hidung tak selesa tu yg meragam gaknya..

1 comment: