Friday, September 17, 2010

Dah balik raya

Alhamdulillah kami dah selamat pulang ke jb semalam petang dlm kul 6.30ptg..jalan lebuh raya sib baik tak jem yelah semalam kan malaysia sambut 1malaysia cuti so risau gak tkt2 jem kan..hehe..tapi raya kali ni meriah + tak best..sebab nak tau knp hari keempat syawal tuan blog gusi bengkak rupa-rupanya gigi bongsu nak tumbuh..sakit sgt..jumpa dr gigi dia syorkan cabut sahaja gigi tu sebab nya tak da space gigi bongsu tu nak lepak huhu..sakitnya tuhan sahaja yg tau..ni dah okay sikit..lagi satu elya lak kene demam campak huhu..mmg raya kami just duk umah jelah..sib baiklah penyakit tu tak kene petang raya...haru biru kot kempunan nak makan ketupat dan rendang..hehe..Kat kg kami sakan betul bergambar..tak sempat nak upload nanti ada masa saya upload gambar anak dara pakai baju kurung + bertudung hehe

1 comment:

Friday, September 17, 2010

Dah balik raya

Alhamdulillah kami dah selamat pulang ke jb semalam petang dlm kul 6.30ptg..jalan lebuh raya sib baik tak jem yelah semalam kan malaysia sambut 1malaysia cuti so risau gak tkt2 jem kan..hehe..tapi raya kali ni meriah + tak best..sebab nak tau knp hari keempat syawal tuan blog gusi bengkak rupa-rupanya gigi bongsu nak tumbuh..sakit sgt..jumpa dr gigi dia syorkan cabut sahaja gigi tu sebab nya tak da space gigi bongsu tu nak lepak huhu..sakitnya tuhan sahaja yg tau..ni dah okay sikit..lagi satu elya lak kene demam campak huhu..mmg raya kami just duk umah jelah..sib baiklah penyakit tu tak kene petang raya...haru biru kot kempunan nak makan ketupat dan rendang..hehe..Kat kg kami sakan betul bergambar..tak sempat nak upload nanti ada masa saya upload gambar anak dara pakai baju kurung + bertudung hehe

1 comment:

Friday, September 17, 2010

Dah balik raya

Alhamdulillah kami dah selamat pulang ke jb semalam petang dlm kul 6.30ptg..jalan lebuh raya sib baik tak jem yelah semalam kan malaysia sambut 1malaysia cuti so risau gak tkt2 jem kan..hehe..tapi raya kali ni meriah + tak best..sebab nak tau knp hari keempat syawal tuan blog gusi bengkak rupa-rupanya gigi bongsu nak tumbuh..sakit sgt..jumpa dr gigi dia syorkan cabut sahaja gigi tu sebab nya tak da space gigi bongsu tu nak lepak huhu..sakitnya tuhan sahaja yg tau..ni dah okay sikit..lagi satu elya lak kene demam campak huhu..mmg raya kami just duk umah jelah..sib baiklah penyakit tu tak kene petang raya...haru biru kot kempunan nak makan ketupat dan rendang..hehe..Kat kg kami sakan betul bergambar..tak sempat nak upload nanti ada masa saya upload gambar anak dara pakai baju kurung + bertudung hehe

1 comment: