Thursday, April 29, 2010

Barang IKEA..




Deko-deko lagi rumah sewa kami.Seingat sayalah masa mengandungkan elya first time menjejaki Ikea kat area damansara masa tu ngandung 5bulan. Penat gak membawa baby dalam perut jln area ikea kejap-kejap duduk ajer.Tapi kali ni cite mengenai barangan ikea yg dibeli sedikit utk kami anak beranak.Saya tak ikut pun sebab masa tu kakak hampir due bersalin kerana mak n abah saya gi oversea (australia)g honeymoon trip hehe. Nilah sebahagian barangan ikea yg suami sempat membeli jug dan gelas,lilin wangi serta cermin utk hiasan.Sampai jb terus deko2 umah sikit..hehe..Satu lagi suami sempat beli 2pasu bunga berwarna putih..sebab apa nak hias laman lak nak penuhkan laman ngan pokok2 bunga..nanti saya uploadkan gambar nyer

Blogger Templates

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Thursday, April 29, 2010

Barang IKEA..




Deko-deko lagi rumah sewa kami.Seingat sayalah masa mengandungkan elya first time menjejaki Ikea kat area damansara masa tu ngandung 5bulan. Penat gak membawa baby dalam perut jln area ikea kejap-kejap duduk ajer.Tapi kali ni cite mengenai barangan ikea yg dibeli sedikit utk kami anak beranak.Saya tak ikut pun sebab masa tu kakak hampir due bersalin kerana mak n abah saya gi oversea (australia)g honeymoon trip hehe. Nilah sebahagian barangan ikea yg suami sempat membeli jug dan gelas,lilin wangi serta cermin utk hiasan.Sampai jb terus deko2 umah sikit..hehe..Satu lagi suami sempat beli 2pasu bunga berwarna putih..sebab apa nak hias laman lak nak penuhkan laman ngan pokok2 bunga..nanti saya uploadkan gambar nyer

Blogger Templates

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Thursday, April 29, 2010

Barang IKEA..




Deko-deko lagi rumah sewa kami.Seingat sayalah masa mengandungkan elya first time menjejaki Ikea kat area damansara masa tu ngandung 5bulan. Penat gak membawa baby dalam perut jln area ikea kejap-kejap duduk ajer.Tapi kali ni cite mengenai barangan ikea yg dibeli sedikit utk kami anak beranak.Saya tak ikut pun sebab masa tu kakak hampir due bersalin kerana mak n abah saya gi oversea (australia)g honeymoon trip hehe. Nilah sebahagian barangan ikea yg suami sempat membeli jug dan gelas,lilin wangi serta cermin utk hiasan.Sampai jb terus deko2 umah sikit..hehe..Satu lagi suami sempat beli 2pasu bunga berwarna putih..sebab apa nak hias laman lak nak penuhkan laman ngan pokok2 bunga..nanti saya uploadkan gambar nyer

Blogger Templates

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Post a Comment