Thursday, May 6, 2010

Bersiar-siar dipetang hari sabtu..

mungkin hari2 minggu mmg tak sah kalo tak kuar bawa elya if suami saya ada free...Biasa petang2 kitaorg kuar pi makan abc utk basahkan tekak dan pi tasek utm bagi ikan makan..tu kadang2 kalo kami ada roti yg expired..hehe. Elya kalo dulu asyik berdukung tapi skrg dah jalan kami lepaskan suh dia jln sendiri sambil2 tu tgk kalo tersalah lajak g kat area rumput..jalan pun dah semakin laju cuma kdg2 jatuh biasalah..Ummi nya sgt risau kalo jatuh tersembam hehe ngerinye...nilah aksi elya berjalan di dlm rumah dan di tasek..

video video

Blogger Templates

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Thursday, May 6, 2010

Bersiar-siar dipetang hari sabtu..

mungkin hari2 minggu mmg tak sah kalo tak kuar bawa elya if suami saya ada free...Biasa petang2 kitaorg kuar pi makan abc utk basahkan tekak dan pi tasek utm bagi ikan makan..tu kadang2 kalo kami ada roti yg expired..hehe. Elya kalo dulu asyik berdukung tapi skrg dah jalan kami lepaskan suh dia jln sendiri sambil2 tu tgk kalo tersalah lajak g kat area rumput..jalan pun dah semakin laju cuma kdg2 jatuh biasalah..Ummi nya sgt risau kalo jatuh tersembam hehe ngerinye...nilah aksi elya berjalan di dlm rumah dan di tasek..

video video

Blogger Templates

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Thursday, May 6, 2010

Bersiar-siar dipetang hari sabtu..

mungkin hari2 minggu mmg tak sah kalo tak kuar bawa elya if suami saya ada free...Biasa petang2 kitaorg kuar pi makan abc utk basahkan tekak dan pi tasek utm bagi ikan makan..tu kadang2 kalo kami ada roti yg expired..hehe. Elya kalo dulu asyik berdukung tapi skrg dah jalan kami lepaskan suh dia jln sendiri sambil2 tu tgk kalo tersalah lajak g kat area rumput..jalan pun dah semakin laju cuma kdg2 jatuh biasalah..Ummi nya sgt risau kalo jatuh tersembam hehe ngerinye...nilah aksi elya berjalan di dlm rumah dan di tasek..

video video

Blogger Templates

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment